3 gode tips til, hvordan du bliver klogere end din nabo

Når man står og snakker hen over hækken med naboen, så er det nogle gange som om det lidt bliver til en konkurrence om, hvem der er klogest indenfor specifikke områder og hvem ved mest af den sladder der hører enhver mindre by til.

Bliv alvidende indenfor politiets arbejde og kend til årsagerne bag de blå blink

Det kan du komme i forkøbet nu, for her kommer der 3 gode tips til, hvordan du sikrer dig at din mund er smurt og sat godt på plads, så den kan klare en speedtalk og få dig til at virke som den alvidende, både indenfor hvad der sker i byen, men også hvad der sker af spændende ting i resten af Danmark.

På hjemmesiden https://www.politirapporten.dk/ kan du dykke ned i politiets hverdag og få historierne bag hver gang der er blå blink. Det er som det lidt beskrives i navnet på hjemmesiden, en rapport over politiets happenings. De happenings som ingen civile har haft mulighed for at komme tæt på, fordi der har været afspærret.

Spis korrekt og bliv klogere, fordi din krop er i den bedste form når du lærer

Det er med sikkerhed et spændende emne, som kan underholde den første time. Er du på barsel, så kan det godt være du har lidt længere tid at gøre med end en enkelt time, så måske du skal sørge for at være godt fyldt op med lidt ekstra og anderledes info – bare i tilfælde af at naboen har brug for et emneskift.

Er du gravid kan du opleve at kroppen vil brokke sig over for lange snakke hen over hækken og en time vil nok være i overkanten at kunne klare. Men har du sørget for at hvile og holder du din krop fit for fight med den rigtige kostsammensætning, så hjælper det alt sammen.

Synes du det er svært at finde den helt rigtige kostsammensætning for gravide, hvor baby nupser alt næring indefra og du ikke har nogen jordisk chance for at vide om du selv får noget næring, så tjek eventuelt hjemmesiden mestforgravide.dk ud. Her kan du finde viden om måltidskasser, der er perfekt sammensat med de nødvendige vitaminer og sager for den gravide.

Gå all-in på viden om lokalsamfundet og scor lidt ekstra point på videnkontoen

Det kan selvfølgelig være du har helt styr på det med maden og din krop har brug for at knevre mere, men med den eneste udfordring som at du mangler flere samtaleemner. Her kan du i stedet for at holde fast i blå-blink-historier lade dig inspirere af det pulserende liv i din egen by.

Ved at finde de lokale nyheder, vil du også være sikker på at du rammer plet i forhold til noget der kunne interessere din nabo, for hvem vil ikke gerne vide hvad der sker eller kommer til at ske, for ens egen by. Det nyeste i Lemvig kan tjekkes ud online med bare få klik og vil helt sikkert være med til at holde liv i den gode barsel eller hvad der nu ligger til grund for dit behov for at blive klogere end din nabo.