Derfor bør du købe disse 4 kryptovalutaer lige nu

Kryptovaluta er blevet det helt store at investere i de seneste år, og det bliver kun større og større. I takt med den stigende popularitet, er der kommet flere og flere forskellige kryptovalutaer til, og der er endnu flere på vej. Det kan derfor være svært at finde ud af præcis, hvilke kryptovalutaer du bør investere. Her kan du læse mere om de 4 forskellige kryptovalutaer, som er gode at investere i på nuværende tidspunkt.

1.  Bitcoin

Bitcoin har været populær længe, og det er stadig en af de bedste og mest solide kryptovaluta at investere i. Køb Bitcoin, fordi det er den oprindelige kryptovaluta, og den har steget utroligt højt i værdi siden dens lancering i 2009. Den er vokset med over 8000 procent i forhold til for bare 5 år siden. Denne stigning gør dog, at Bitcoin er en utrolig dyr kryptovaluta at investere i, men også en man kan regne med.

2.  Ethereum

Køb Ethereum, hvis du leder efter noget der ikke kun en kryptovaluta, men også en blockchain platform. Det gør Ethereum ekstra populær blandt mange, fordi der er gode muligheder i den. Der er en lidt højere risiko ved Ethereum end f.eks. Bitcoin, men der er også generelt udsigt til en højere reward. Du bør også overveje at købe Ethereum, fordi den er på vej til at blive en mere miljøvenlig kryptovaluta at investere i. Der er nemlig en energireduktion på omkring 99,95% på vej hos Ethereum.

3.  Dogecoin

Den famøse kryptovaluta, Dogecoin, begyndte egentlig som en joke i 2013, og fik sit navn efter memet Doge. Køb Dogecoin, da den har fået utrolig meget omtale af blandt andet store celebrities, hvilket også har bidraget til dens succes. Successen skyldes dog også, at der har været mange memes omkring selve Dogecoin. Husk dog, at der er meget store udsving – ligesom der er på langt de fleste kryptovaluta-investeringer.

4.  Polkadot

Køb Polkadot med det samme, hvis du leder efter en blockchain platform såvel som en kryptovaluta. Polkadot minder på den måde meget om Ethereum. Køb Polkadot, fordi den er særlig, da den har skabt et blockchainnetværk, hvor de forskellige blockchains kan kommunikere med hinanden og arbejde sammen. Køb Polkadot, fordi det er en ret ny kryptovaluta, men som allerede har set en stor stigning i værdi. Køb Polkadot for en god, indbringende og sikker investering.